HAARLEMSCHE SNACKBAR HAARLEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 997 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Haarlemsche Snackbar Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 21:12 heerlijk gegeten en super snelle bezorging
20 jan 2023 om 19:36 Fingerfood besteld voor verjaardag. Heerlijk en lekker assortiment.
19 jan 2023 om 21:29 Binnen de aangegeven tijd en alles was nog heel heet! Echt top dus!!
18 jan 2023 om 18:18 Zou 60 minuten duren maar was er binnen een half uur. Was warm en smakelijk
16 jan 2023 om 22:57 Het was warm en smaakte goed!
7 jan 2023 om 22:12 Eten was prima
7 jan 2023 om 20:12 Lekker eten en op de afgesproken tijd
5 jan 2023 om 20:22 Super vriendelijke bezorgd En sneller dan verwachte
1 jan 2023 om 20:46 Beetje jammer dat ze zeggen dat ze er met 20 min zijn en je 2 uur later pas je eten krijgt. Bel dan even of geef de optie om te annuleren. Eten was verder wel goed.
1 jan 2023 om 20:00 Het eten was heerlijk zoals altijd, hele vriendelijke bezorger en hij was ook nog eens heel snel. Beste snackbar van Haarlem!
28 dec 2022 om 13:11 Zeer slecht ik had en kapsalon van 9 euro zonder sla zonder saus.. en met heel weinig, het lijkte dat er op was gestampt.. nooit weer doen.
27 dec 2022 om 22:55 We hebben 3 uur moeten wachten op ons eten. We hebben de tent vaak gebeld, maar er werd lange tijd niet opgenomen. Toen de bestelling was aangekomen was het half koud en incompleet. Heel zonde. Op drukke momenten kunnen ze de orders niet aan.