HAARLEMSCHE SNACKBAR HAARLEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1236 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Haarlemsche Snackbar Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 23:28 Eten was goed, maar we moesten meer dan 2 uurtjes wachten, heb ik nog nooit meegemaakt. Ga daarom niet meer hier bestellen, helaas.
8 feb 2024 om 19:11 Food was good, but they didn’t put the sauce I ordered and payed for.
7 feb 2024 om 8:08 De eerste keer bij de Haarlemsche Snackbar maar zeker niet voor het laatst!!! Goede pindasaus ook.
6 feb 2024 om 19:56 De patat was te kort gebakken en niet te eten. Echt heel zacht en papperig. De saté saus was door het hele tasje heen omdat 't bakje niet goed dicht was gedaan. Echt zonde. De kwaliteit was echt om te huilen vandaag.
5 feb 2024 om 16:19 The food was good, but during the delivery the garlic sauce opened and made a mess in the package, that was very disappointing.
25 jan 2024 om 21:00 Lekker kapsalon, maar kleine portie en langzaam bezorging
24 jan 2024 om 11:16 Eten was warm en lekker
15 jan 2024 om 20:37 Was snel gebracht en het was heerlijk Dank jullie wel
14 jan 2024 om 20:41 Zit al 2 uur op mijn bestelling te wachten, er wordt van mij verwacht dat ik mijn beoordeling geef voordat ik het heb ontvangen. Hier is mijn beoordeling " Slecht"!!!!!!
9 jan 2024 om 21:39 Eten was goed en lekker warm, alleen de saus zat overal. tip: volgende keer wat rustiger rijden.
8 jan 2024 om 10:59 Lekker warm, snelle bezorging. Eten was super lekker en goed gevuld broodje, beste snackbar van Haarlem
1 jan 2024 om 22:24 Beste hete kip van Haarlem en omstreken